La Diputació de València millora en seguretat i serveis la carretera Moixent-Fontanars

L’alcalde de Fontanars, Julio Biosca, ha valorat positivament la implicació de la Diputació de València “en la millora de les infraestructures dels pobles més xicotets”

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha visitat algunes de les obres que s’estan realitzant en la demarcació de l’Alcúdia per a comprovar en el lloc de l’actuació la correcta finalització de les mateixes, així com “el seu bon funcionament”. A la visita li han acompanyat membres de la corporació municipal de Moixent, així com l’alcalde de Fontanars, Julio Biosca, i tècnics de l’àrea de Carreteres de la Diputació.

El diputat ha comprovat l’estat del nou asfaltat de la carretera Moixent-Fontanars, “actuació que resol l’adequació del ferm i a més comprèn també la creació de cunetes de seguretat que ens serveixen per a canalitzar les aigües”.

En Fontanars dels Alforins, s’ha visitat l’actuació finalitzada en la qual “s’ha creat una nova vorera que uneix el poble amb la zona esportiva i industrial, vorera que serà usada tant per vianants com per ciclistes”. D’aquesta manera, es possibilita i garanteix l’itinerari per als vianants en aquest tram i des del propi casc urbà, en condicions adequades i de seguretat per als vianants.

L’alcalde de Fontanars, Julio Biosca, ha valorat positivament la implicació de la Diputació de València “en la millora de les infraestructures dels pobles més xicotets i en aquest cas l’accés al que s’ha dotat de seguretat”. Tots dos han coincidit a assenyalar que s’ha de continuar en la línia de la col·laboració entre administracions per a seguir millorant les infraestructures.

Segons el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, “totes aquestes actuacions van concordes amb l’aposta de la Diputació per realitzar actuacions que milloren la seguretat vial de les nostres carreteres i fomentar la mobilitat sostenible.”

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *