Els diputats de Turisme i Cooperació Municipal es reuneixen amb l’alcalde de Fontanars dels Alforins

L’alcalde de Fontanars dels Alforins, Julio Biosca, de Compromís, acudeix a la Diputació per a sol·licitar ajuda en la promoció del turisme local i informar-se sobre els plans actius de l’àrea de Cooperació Municipal

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’han reunit amb l’alcalde de Fontanars dels Alforins, Julio Biosca, per a atendre les demandes del primer edil.

En aquesta trobada de treball, l’alcalde va exposar als diputats l’actualitat real i els problemes que té aquest poble de la comarca de la Vall d’Albaida, sobretot en temes relacionats amb l’impuls del turisme local.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, li ha assegurat el total suport per part de la seua àrea i ha explicat que des de la Diputació impulsaran el turisme i promouran que els municipis adjacents s’agrupen turísticament perquè hi haja una millor oferta per als visitants.

De la mateixa manera, la diputada ha manifestat la proposta de mantenir una oferta turística contínua i de qualitat.

Per la seua banda, el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, ha informat l’alcalde del Pla d’Inversió Financerament Sostenible (PIFS) i li ha concretat la partida pressupostària que li pertany a aquest municipi.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *